Voorbereiding 20 van Alphen


Bereid je goed voor

Iedere afstand van de 20 van Alphen vergt een voorbereiding. Het is belangrijk dat je goed voorbereid aan de start verschijnt en met veel plezier en gezond de finish haalt. Als organisatie dragen we daar graag in bij.

Waar helpen we je in mee?
Binnen de 20 van Alphen is veel kennis en ervaring voor handen. We bestaan niet voor niets al ruim 50 edities lang. Die kennis en ervaring delen we graag met jou. Dat doen we bijvoorbeeld door onze trainingsschema's die je kunt downloaden. Voor de 5, 10 en 20 K hebben wij schema's die je kunnen helpen in het bereiken van je doel.

Volg de loopcursus van AAV '36
Als evenement wijzen we je ook graag op de mogelijkheid om bij AAV '36 één van de verschillende loopcursussen te volgen. Wil je goed en verantwoord hardlopen, je voorbereiden op de 20 van Alphen, maar niet alleen? Dat kan. De Alphense Atletiek Vereniging (AAV’36) organiseert vanaf medio november en begin januari een nieuwe loopcursus voor beginnende tot geoefende en gevorderde lopers. De cursus richt zich op alle afstanden die je bij de 20 van Alphen kunt lopen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van AAV '36.

Vind onze Facebookpagina leuk
We doen nog meer: Via onze Facebookpagina geven we tips en delen hardlopers met elkaar hun ervaringen. Zorg dus dat je onze Facebookpagina blijft volgen. Je kunt dan zelf ook waardevolle tips doorgeven.

Verzorging
Via onze sponsors geven we tips over sportvoeding tijdens en na het sporten. Ook onze aangesloten fysiotherapeuten geven tips in de voorbereiding naar het evenement toe.

In ieder geval zullen wij er alles aan doen om jou en je hardloopmaatjes goed voorbereid aan de start te laten verschijnen. Want hardlopen moet altijd een feestje blijven.