Sport

Vanaf 19 september inschrijven voor 20 van Alphen

20 van Alphen Alphen aan den Rijn dinsdag, 19 september 2017 10:01

De inschrijving voor de 53e editie van de 20 van Alphen, Dè Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiekseizoen, gaat op dinsdag 19 september om 12.00 uur van start. Deelnemers kunnen zich eenvoudig inschrijven via de vernieuwde website www.20vanalphen.nl.

In 2018 zal de 20 van Alphen wederom op de eerste zondag van maart plaatsvinden, namelijk op 4 maart. Het thema van de volgende editie blijft opnieuw Dé Openingsklassieker. “De afgelopen jaren hebben we geprobeerd om extra te benadrukken dat het Alphense hardloopevenement de traditionele opening is van het hardloopseizoen. Ook dit jaar werken we er weer hard aan om bekend te blijven staan als Dé Openingsklassieker”, aldus voorzitter Arthur Bosua.

De 20 van Alphen is van en voor iedereen. “Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie”, licht Bosua toe. “Er zijn diverse prestatielopen over verschillende afstanden waardoor er voor iedereen -van jong tot oud- een afstand bij zit.”

“De 20 kilometer wedstrijdloop is uniek in Nederland en vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Daarnaast is de Family Run één van de grootste lopen voor de jongste hardlopers onder ons én hun familie en doen veel scholen en verenigingen mee aan de 1 KM Alphens Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop.”

Inschrijven

Vanaf deze week kunnen deelnemers zich weer opgeven voor Dé Openingsklassieker. Tot en met 1 januari 2018 kunnen deelnemers nog profiteren van een voorinschrijvingskorting. Na deze datum geldt tot en met 21 februari een ander inschrijvingstarief.