Sport

Vanaf 17 september inschrijven voor 20 van Alphen

20 van Alphen Alphen aan den Rijn dinsdag, 17 september 2019 08:31

Op dinsdag 17 september opent de mogelijkheid om je weer in te schrijven voor de 20 van Alphen. De 55ste editie van het hardloopevenement is al jaren Dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2020 zal de 20 van Alphen wederom op de eerste zondag van maart plaatsvinden, namelijk op 1 maart. 

Deelnemers kunnen zich eenvoudig inschrijven via de website www.20vanalphen.nl.

“De afgelopen jaren hebben we geprobeerd om extra bekendheid te geven aan de 20 van Alphen als traditionele opening van het hardloopseizoen. Dit jaar werken we er opnieuw hard aan om dit te benadrukken”, aldus de nieuwe voorzitter Ronald Verkade.

De 20 van Alphen is van en voor iedereen. “Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie”, licht Verkade toe. “Er zijn diverse prestatielopen over verschillende afstanden waardoor er voor iedereen, van jong tot oud, een afstand bij zit.”

De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt. Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop.

Inschrijven
Vanaf 17 september kunnen deelnemers zich weer opgeven voor Dé Openingsklassieker. Tot 1 januari 2020 hanteert de 20 van Alphen een voorinschrijvings tarief.

Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de website www.20vanalphen.nl.

Wij zien je graag aan de start op 1 maart 2020!