Sport

Schrijf je nog snel in voor de 20 van Alphen

20 van Alphen Alphen aan den Rijn maandag, 30 december 2019 17:25

Nog even en dan is het alweer zover: een nieuwe editie van de 20 van Alphen. Tot 1 januari kun je nog profiteren van korting op het inschrijfgeld!

Op 1 maart 2020 gaat het evenement weer van start, waar duizenden lopers aan zullen deelnemen. Zit jij nog te twijfelen of je mee wilt doen? Als je jezelf nu inschrijft scheelt dit weer een beetje inschrijvingsgeld. Wacht dus niet met je goede voornemens tot het nieuwe jaar, maar begin nu al!

Bij de 20 van Alphen kun je kiezen tussen verschillende afstanden: Alphens.nl FamilyRun (1 km), Archeon prestatieloop (2,5 km), Prestatieloop (5 km), Prestatieloop (10 km), dé 20 van Alphen wedstrijd- en prestatieloop (20 km), en de Blanksma Businessloop (5, 10 en 20 km).

De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt. Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop.

Exacte totaalafstanden
Iedere afstand loopt door en rondom Alphen aan den Rijn, dwars door het prachtige Groene Hart op volledig verharde wegen. Het parcours van de 20 km van de 20 van Alphen is officieel gemeten door de Atletiek Unie. Het certificaat van meting is bij de organisatie aanwezig. Je kunt dus op exacte totaalafstanden vertrouwen.

Tijdens het rennen wordt er ook goed voor de renners gezorgd. Zo zijn er sportdrankpunten neergezet op bepaalde punten van de looproute en is het Rode Kruis aanwezig voor eerste hulp.

Meer informatie nodig over de 20 van Alphen? Klik dan hier.