20 van Alphen

Meedoen met de 20 van Alphen? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Archieffoto Alphen aan den Rijn woensdag, 13 oktober 2021 09:00

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de 20 van Alphen, dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2022 vindt het hardloopevenement plaats op zondag 13 maart. Doe jij mee?

Vorig jaar was het voor het eerst sinds 1953 dat er een editie van de 20 van Alphen werd afgelast. Toen werd een virtuele run gelopen, waarbij iedereen in zijn of haar eigen tempo en op zijn of haar eigen route kon hardlopen. Nu is het weer tijd om je hardloopschoenen uit de kast te halen, want in 2022 is de 20 van Alphen weer helemaal terug!

“Als organisatie zijn we blij dat we in 2022 weer een editie kunnen organiseren. We hebben er veel vertrouwen in dat het hardloopevenement doorgang kan vinden”, vertelt voorzitter Ronald Verkade. De organisatie is momenteel druk bezig met het uitstippelen van de looproutes. “We zijn bezig om een nieuw, uitdagend parcours neer te zetten voor alle afstanden. Het moet een nog groter loopfeest worden dan de afgelopen jaren!”

Inschrijven

Meedoen aan de 20 van Alphen? Op woensdag 13 oktober zijn de inschrijvingen geopend. Deelnemen kan op de volgende afstanden: 1, 2.5, 5, 10 en 20 kilometer. Inschrijven kan via de website van de 20 van Alphen. De inschrijvingen sluiten op 22 februari 2022.

Je kunt je individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met je bedrijf, school of vereniging. Bij de inschrijvingen kun je zien wie van je loopmaatjes al op de startlijst staan, welke afstanden er gelopen worden en kun je de status van je inschrijving controleren. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun startnummer toegestuurd te krijgen.

Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de website www.20vanalphen.nl. Mocht de 20 van Alphen in 2022 onverwachts niet doorgaan, dan krijg jij als deelnemer natuurlijk je inschrijfgeld gewoon weer terug.

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg