Evenementen

Inschrijving 20 van Alphen uitgesteld

Josh Walet Alphen aan den Rijn vrijdag, 02 oktober 2020 09:51

De organisatie van de 20 van Alphen heeft vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus besloten om de inschrijving voor deelnemers voor het evenement op zondag 7 maart 2021 voorlopig uit te stellen.

Op dit moment worden er verschillende scenario’s in kaart gebracht voor een editie van de 20 van Alphen in 2021. Hierover is de organisatie onder andere in nauw overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn. “We willen allemaal niets liever dan dat de 20 van Alphen in maart 2021 gewoon door kan gaan”, aldus voorzitter Ronald Verkade. “Helaas is het zo dat op dit moment de situatie rondom het coronavirus nog vaak verandert, wat het plannen maken op de lange termijn lastig maakt.”

Dat er aanpassingen aangebracht moeten worden aan het evenement is zeker, maar welke dat zijn en in welke vorm het evenement doorgang kan vinden op zondag 7 maart 2021, is nog onduidelijk. De organisatie wacht daarom met de inschrijvingen tot zij hier meer duidelijkheid over kunnen geven. Achter de schermen wordt er hard doorgewerkt aan een versie van de 20 van Alphen op zondag 7 maart 2021.