Evenementen

Heb jij je al ingeschreven voor de 20 van Alphen?

20 van Alphen Alphen aan den Rijn vrijdag, 24 januari 2020 14:03

Wat voor soort loper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. Door de verschillende afstanden is de 20 van Alphen geschikt voor iedere loper. Je hebt nog ruim 3 weken de tijd om je in te schrijven voor Dé Openingsklassieker!

Bij de 20 van Alphen kun je kiezen uit vijf verschillende afstanden. Daarmee is het evenement een mooie uitdaging voor iedereen. “Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie”, licht Verkade toe. “Er zijn diverse prestatielopen over verschillende afstanden waardoor er voor iedereen, van jong tot oud, een afstand bij zit.”

De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt. Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop. De routes zijn gelijk aan vorig jaar en lopen door en rondom (de 20 km) Alphen aan den Rijn, dwars door het Groene Hart en op volledig verharde wegen.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel. De voor-inschrijving sluit op 28 februari om 23:59 uur.