Evenementen

Doet jouw bedrijf al mee aan de Blanksma Businessloop van de 20 van Alphen?

Archieffoto Alphen aan den Rijn woensdag, 17 november 2021 19:08

Al jaren organiseert de 20 van Alphen de Blanksma Businessloop. Of je nu 5, 10 of 20 km wilt lopen, als bedrijf kun je met één of meerdere teams deelnemen op een afstand naar keuze. Een leuke sportieve uitdaging met gegarandeerd een hoop exposure en leuke extra’s.

Steeds meer bedrijven schrijven zich in voor de 20 van Alphen met één of meerdere business teams. Als business team kun je rekenen op leuke extra's. Daarbij kun je gebruik maken van de mogelijkheid om je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo achterop het unieke 20 van Alphen Runningshirt te laten drukken.

Achteraf is er de Businessborrel georganiseerd waar men met elkaar en alle bedrijven de successen nog een keer kunnen vieren. Voor de eerste 1000 businesslopers is er ook komende editie een verrassing. Deze keer een exclusief, mooi en zeker gewild hardloopaccessoire dat elke businessloper zal waarderen.

Hardlopen is daarnaast gezond en draagt bij aan teambuilding. Maar het is natuurlijk vooral heel leuk en gezellig om met je collega’s te doen. Reden genoeg dus om jouw bedrijf te motiveren om mee te doen aan de Blanksma Businessloop!

Inschrijven

Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 lopers (m/v). Als bedrijf kun je je met één of meerdere teams inschrijven. Let op: per team loop je gezamenlijk één afstand, de 5, 10 of 20 km. Teams kunnen worden geformeerd door elk bedrijf, zowel profit als non-profit.

De deadline voor het aanmelden van deelnemers is 22 februari 2022, 23:59 uur. Bedrijven die na deze datum nog wijzigingen in het deelnemersveld hebben, dienen deze op de dag van het evenement via een mutatieformulier door te geven.

Inschrijven kan via deze link. Eerst nog meer informatie? Check dan de website van de 20 van Alphen.

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg