Evenementen

20 van Alphen zoekt vrijwilligers voor 24 maart

20 van Alphen Alphen aan den Rijn donderdag, 21 februari 2019 12:16

De voorbereidingen voor de 54ste editie van de 20 van Alphen zijn in volle gang. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor het parcours.

Over een paar weken klinkt het startschot. Voor zondag 24 maart zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers voor het parcours (vlaggers) zodat de lopers veilig over het parcours kunnen rennen. 

Om dit mooie evenement in het Groene Hart een succes te laten zijn, zoekt de organisatie in totaal 400 vrijwilligers. Mocht je om wat voor reden zelf niet meelopen, maar toch langs het parcours de lopers volgen, dan nodigt de orginisatie je graag uit om de groep van vrijwilligers te komen versterken. Misschien ken je nog vrienden, buren of familieleden die het ook leuk vinden om hun steentje bij te dragen, dan horen zij dit graag van je. 

Voor je hulp krijg je een uitgebreid lunchpakket, een mooi jack en een borrel na afloop in het café van theater Castellum! Je kunt je heel eenvoudig opgeven via de site: 20vanAlphen.nl óf door een mail te sturen naar vrijwilligers@20vanAlphen.nl