Inschrijven


Inschrijven voor de Openingsklassieker van Nederland!

Op 1 maart 2020
houden wij alweer onze 55e editie! Dit jaar is het weer, zoals je van ons gewend bent, op de 1e zondag van maart.
Niet voor niets is de 20 van Alphen al vele jaren het leukste hardloopevenement van de regio. Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. De 20 van Alphen is van iedereen en voor iedere loper.

Bij de 20 van Alphen is het altijd afwachten wat het weer gaat doen. We kennen edities in de heerlijke vroege warmte van de lente, we kennen legendarische edities waar de deelnemers de regen niet schroomden en we hebben zelfs witte edities gekend. Maar wat voor editie het ook wordt: we mogen als hardloper weer naar buiten en onze prestaties laten zien tijdens Dé Openingsklassieker van Nederland. 

De inschrijving start op 17 september 2019.
Je kunt t/m 18 februari 2020 inschrijven. Na-inschrijven kan nog op 1 maart bij ons wedstrijdsecretariaat in Theater Castellum. Zorg dus dat je er bij bent en schrijf je in en download onze 20 van Alphen app hier

Met elkaar maken we er op 1 maart 2020 weer een echt hardloopfeest van!

BibBits
Veel hardlopers kennen het euvel: startnummers en speldjes. Of je ze nu bent vergeten of dat ze op zijn bij de inschrijfbalie of dat je startnummer toch los laat: het blijft vaak toch een beetje klungelen. Dat euvel behoort voortaan tot het verleden met BibBits: vier handige magneetjes waarmee je je startnummer binnen enkele seconden aan je shirt bevestigd. Stevig en zonder het hardloopshirt te moeten doorboren.

Voor de komende editie kun je als deelnemer eenvoudig in het bezit komen van onze eigen BibBits door deze bij je inschrijving aan te schaffen. Wij leggen dan de BibBits bij je startnummer. Je kunt het gelijk ophalen met je startnummer. De BibBits kosten slechts € 9,95 en gaan een hardloopleven lang mee.