Inschrijven


individuBLANK.jpg
blanksmaBLANK.png
scholenBLANK.jpg

Inschrijven voor Dé Openingsklassieker van Nederland!

Op 7 maart 2021
hopen wij onze 56e editie te organiseren. Ook dan weer, zoals je van ons gewend bent, op de 1e zondag van maart.
Niet voor niets is de 20 van Alphen al vele jaren het leukste hardloopevenement van de regio. Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. De 20 van Alphen is van iedereen en voor iedere loper.

Bij de 20 van Alphen is het altijd afwachten wat het weer doet. We kennen edities in de heerlijk vroege warmte van de lente, maar ook legendarische edities waar de deelnemers de regen niet schroomden en we hebben zelfs witte edities gekend.
Maar wat voor editie het ook wordt: we mogen als hardloper weer naar buiten en onze presaties laten zien tijdens Dé Openingsklassieker van Nederland.

De inschrijving start (onder voorbehoud) op 16 september 2020.
Je kunt t/m 23 februari 2021 inschrijven. Na-inschrijven kan nog op 7 maart bij ons wedstrijdsecretariaat in Theater Castellum. Zorg dus dat je er bij bent en schrijf je in. (deze link wordt bij start inschrijving geactiveerd)
Download onze 20 van Alphen app hier

Met elkaar maken we er op 7 maart 2021 weer een echt hardloopfeest van!

BibBits
Veel hardlopers kennen het euvel: startnummers en speldjes. Of je ze nu bent vergeten of dat ze op zijn bij de inschrijfbalie of dat je startnummer toch los laat: het blijft vaak toch een beetje klungelen. Dat euvel behoort voortaan tot het verleden met BibBits: vier handige magneetjes waarmee je je startnummer binnen enkele seconden aan je shirt bevestigd. Stevig en zonder het hardloopshirt te moeten doorboren.

Voor de komende editie kun je als deelnemer eenvoudig in het bezit komen van onze eigen BibBits door deze bij je inschrijving aan te schaffen. Wij leggen dan de BibBits bij je startnummer. Je kunt het gelijk ophalen met je startnummer. De BibBits kosten slechts € 9,95 en gaan een hardloopleven lang mee.