Sponsor worden?


Onze sponsoren winnen ook

De 20 van Alphen is al jaren uitgegroeid tot hét voorjaarssportevenement voor de bewoners uit Alphen aan den Rijn en de regio. Als evenement trekken we dan ook al vanaf het begin mooie sponsoren aan ons evenement die de meerwaarde van de 20 voor hun bedrijf zien. En toch is sponsoring geen gegeven bij ons evenement. De 20 zet zich iedere editie weer in om ook de sponsoren te laten winnen.

De 20 van Alphen is van en voor iedere loper. Jong en oud doen niet alleen actief mee, maar ook een toenemend aantal toeschouwers moedigt de lopers aan. De toenemende gezelligheid en sfeer op en rond het parcours trekt ook meer en meer lopers uit het Groene Hart en de rest van Nederland aan. 

De 20 van Alphen is traditioneel Dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegseizoen en wordt gezien als een goede voorbereidingswedstrijd op de grote voorjaarsmarathons in en buiten Nederland. Dit keer vindt de editie plaats op 13 maart 2022.

Onderstaand terft u het overzicht van onze sponsoren aan. 

Wij dagen ook u uit! 
Durft u de uitdaging aan om met ons dit voor Alphen aan den Rijn unieke evenement ook dit jaar weer te laten uitgroeien tot het sfeervolste evenement in het Groene Hart? Bekijk dan hier onze sponsorbrochure.

Durft u de uitdaging aan om toe te treden tot ons unieke sponsorplatform waarin wij met de betrokken Run2Businessleden en sponsoren bouwen aan een interactief sponsornetwerk waarin de 20 van Alphen de katalysator wordt van uw business? Ja? Neemt u dan contact op met: 
- Arthur Bosua, bestuurslid Marketing 20 van Alphen, 06-53 688 198 of via marketing@20vanalphen.nl
- Eimert Visser, bestuurslid Sponsorzaken 20 van Alphen, 06-51 239 648 of via sponsoring@20vanalphen.nl 


Ambitie 
Het toenemende enthousiasme onder de bewoners en het bedrijfsleven voor de 20 van Alphen inspireert de organisatie om de komende jaren het evenement te laten uitgroeien tot een bruisend sportfeest in Alphen aan den Rijn. Voor onze organisatie is het een uitdaging om in 2022 meer dan 8000 lopers aan de start te krijgen. 

Daarnaast willen we ook een toenemend aantal straten samen met het bedrijfsleven omtoveren tot sfeervolle corridors voor lopers en publiek. Op de lange termijn wil de organisatie het evenement laten uitgroeien tot een jaarlijks sportief hoogtepunt waarbij zoveel mogelijk bewoners en bedrijven uit Alphen aan den Rijn actief of passief betrokken zijn. 

Organisatie 
Een groot sportevenement als de 20 van Alphen kan alleen succesvol georganiseerd worden dankzij de inzet van een slagvaardig Stichtingsbestuur en ruim 400 vrijwilligers. Daarnaast wordt het bestuur op deelterreinen ondersteund door in hardlopen gespecialiseerde professionals. De combinatie van Stichtingsbestuur en ervaren professionals staat garant voor een goed georganiseerd evenement. 

Denken mee 
Als organisatie zijn we de afgelopen jaren ook gegroeid in ons sponsoraanbod. Naast de traditionele sponsorpakketten, die nog altijd hun waarde hebben, denken we ook altijd mee in met de specifieke wensen van de individuele sponsor. We leveren maatwerk en laten sponsoren de grootste kansen van onze organisatie benutten. Het bereik van de 20 is enorm en sponsoren moeten daarvan kunnen profiteren.