Hardlooptraining 4Sport


Hardlooptraining
4Sport Training Center verzorgt namens de 20 van Alphen officiële hardlooptrainingen. Om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te verschijnen, adviseren wij je wekelijks minimaal één keer de aangeboden hardlooptraining te volgen.

De datum dat de gratis hardlooptrainingen starten wordt nader bekend gemaakt. Gratis aanmelden kan hier via de optie ‘Hardlooptraining’.

De startdata, tijden en locaties van de hardlooptraining zijn als volgt:

  • Elke dinsdagavond - verzamelen om 20.00 uur op de parkeerplaats bij de Chinees (aan het Meer) 
  • Elke zaterdagochtend - verzamelen om 10.00 uur in het Wetering Park (parkeerplaats bij het haventje) 

De hardlooptrainingen zijn iedere week afwisselend en je kunt áltijd op je eigen tempo / niveau meedoen. De ene week wordt er een intervaltraining georganiseerd, terwijl je de andere week een langere duurloop mee kunt doen. De hardlooptrainingen worden gegeven door instucteur Aart den Hollander.

Duintrainingen
In aanloop naar de 20 van Alphen organiseert 4Sport een aantal duintrainingen in Noordwijk voor alle deelnemers van de 20 van Alphen. De trainingen die voor 2022 op het programma staan worden t.z.t. bekend gemaakt.
De trainingen zijn geschikt voor lopers van ieder niveau en de groep wordt begeleid door een ervaren hardloopinstructeur die de groep meeneemt door de duinen en over het strand van Noordwijk.

Meelopen met de groep? Dan kun je op beide zondagen op twee plekken aansluiten:
- Vertrek 8.30 vanaf 4Sport (Geerestein 77, Alphen a/d Rijn)
- Start Training 9.15 vanaf Stay Okay Noordwijk (Kruising Randweg / Langevelderlaan).

Op de Facebook pagina van 4Sport  bij ‘Evenementen’ kun je je tevens aanmelden voor de trainingen en vind je meer informatie!

Bodyscan bij 4Sport?

Ben jij benieuwd hoe je er fysiek voor staat? Bij 4Sport Training Center is het mogelijk om met een speciale weegschaal een bodyscan maken. Deze meting geeft duidelijk weer hoe je er op dit moment lichamelijk voor staat. Vind jij het leuk om de samenstelling van je spier- en vetmassa, vochtbalans, BMI etc. in te zien en deze te vergelijken met een meting aan het einde van je trainingstraject? Loop dan even binnen bij 4Sport aan de Geerestein 77.