Blanksma Businessloop


Bedrijven lopen de bekende Blanksma Businessloop
Al jaren organiseert de 20 van Alphen de businessloop. Steeds meer bedrijven schrijven zich in voor de 20 van Alphen met één of meerdere business teams. Terecht, want de business loop kan ieder jaar rekenen op een hoop exposure. Dus ook voor uw bedrijf. Niet voor niets is de Blanksma Groep weer sponsor en heet dit onderdeel dan ook officieel de Blanksma Businessloop.

De Blanksma Businessloop kent 3 afstanden:

- De 5 kilometerloop
- De 10 kilometerloop
- De 20 kilometerloop

Als business team kun je rekenen op leuke extra's. Daarbij kun je gebruik maken van de mogelijkheid om je bedrijfsnaam achter op het unieke 20 van Alphen Runningshirt te laten drukken. Achteraf is er de Blanksma Businessborrel georganiseerd waar men met elkaar en alle bedrijven de successen nog een keer kunnen vieren. Blanksma trakteert u in ieder geval op twee drankjes.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Blanksma Businessloop? Alle informatie kunt u vinden in onze online brochure.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan voor de Blanskma Businessloop!

Bestel uw eigen business loop running shirt
Zoals ieder jaar kan ook dit jaar ieder bedrijf een eigen 20 van Alphen running shirt bestellen voor het/de deelnemende business team(s). Dit is het originele runningshirt van de 20 van Alphen editie 2022 voorzien van eigen bedrijfslogo of uiting. De nieuwe 2022 shirts worden hier later afgebeeld.

Bestel hier uw eigen business loop running shirt.

Ook dit jaar hebben wij voor de eerste 1000 businesslopers een verrassing. Deze keer een exclusief, mooi en zeker gewild hardloopaccessoire dat elke businessloper zal waarderen.

Motiveer in ieder geval jouw bedrijf om mee te doen met de 20 van Alphen. Hardlopen is natuurlijk gezond en draagt bij aan teambuilding. Maar hardlopen met jouw business team tijdens de Blanksma Businessloop is vooral heel erg leuk.

Spelregels
Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 lopers (m/v). Bedrijven kunnen met één of meerdere teams inschrijven. Per team loopt men gezamenlijk één afstand 5, 10 of 20 km.

Teams kunnen worden geformeerd door elk bedrijf, zowel profit als non-profit  De uitslag per team wordt bepaald op basis van netto tijden van de 5 snelste lopers uit één team. De individuele uitslag voor de drie snelste mannen en vrouwen op de 5, 10 en 20 km wordt op basis van de bruto tijden vastgesteld.Belangrijke informatie
De deadline voor het aanmelden van deelnemers is dinsdag 1 maart, 23:59 uur. Bedrijven die na deze datum nog wijzigingen in het deelnemersveld hebben dienen deze op de dag van het evenement via een mutatieformulier door te geven. 

Verkleedruimte
De verkleedruimte bevindt zich wederom in Theater Castellum. Op deze locatie kun je tevens je tas met bezittingen in bewaring geven. Op vertoon van je startnummer krijg je deze weer terug. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van jouw bezittingen.

Douchen
Er is geen douchegelegenheid aanwezig

Eten en drinken
Op de business locatie is een uitgebreide catering aanwezig. Voor de consumptiebonnen die elk businessteam ontvangt kun je koffie, thee en andere (sport)dranken bestellen bij de verschillende bars in de foyers van Theater Castellum in de businessruimte of in Eten&Drinken. Aan de finish wordt aan iedere atleet met een startnummer een drankje verstrekt. Op het 5-, 10- en 15 km-punt van de 20 km en op het 5 km-punt van de 10 km is een drankpost aanwezig. 

Deelnemende teams
Benieuwd welke business teams dit jaar meedoen? Bekijk dan hieronder het overzicht van de deelnemende business teams.

Deze bedrijven liepen in 2020 de Blanksma Businessloop