AAV'36 Loopcursus


Jij wilt toch ook de finish van de 20 van Alphen halen? Sta goed voorbereid aan de start door deelname aan de loopcursus van AAV'36.

Samen met anderen leer je goed en verantwoord hardlopen. Een perfecte voorbereiding van jouw 20 van Alphen wedstrijd. 

Loopcursus 'Start 2020 fitter' (start wordt zsm bekend gemaakt).

Is jouw goede voornemen om fitter te worden? Wil je (starten met) hardlopen en langer leren lopen dan een kwartier? En lijkt het jou leuk om dit samen met anderen te doen? En wil je meedoen aan de 20 van Alphen op 1 maart? Dan heeft AAV`36 een mooi aanbod voor je. De loopcursus 'Start 2020 fitter' start op een maandagavond, de datum wordt later bekend gemaakt. De trainingen zijn op maandagavond en zaterdagochtend.

AAV`36 biedt deze loopcursus aan voor mensen die nu circa 15-20 minuten kunnen hardlopen. In deze cursus gaan we aan de slag om langer hard te kunnen lopen, bijvoorbeeld om deel te nemen aan een 5 of 10 km van de 20 van Alphen. Je krijgt training van gediplomeerde trainers en traint via een verantwoorde trainingsopbouw met veel aandacht voor de juiste loopstijl, blessurepreventie, kracht en coördinatie. Dit alles doe je natuurlijk met alle andere deelnemers aan deze loopcursus. Samen sporten is veel gezelliger en motiverender.

Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Klik dan hier.